Bevar Sæby-Gershøj Skole

Ja, her i lokalområdet er der gået politik i skoleplanen som politikerne skal vedtage først i april måned 2011. Forældre til børn på skolen og “up-comings” (børn i børnehaven Birken, hvor Sebastian og Elisabeth går) har været til møder og lavet forskellige “happenings” der skulle tydeliggøre, hvor dårlig en ide det er at lukke skolen.

Bl.a. var TV Lorry på banen under fakkeloptoget og overrækkelsen af Tulipanerne med løg (et symbol på vores børn og det ansvar der følger med).

For nylig var nogle forældrerepræsentanter til møde med vores SF-borgmester Mette Touborg og hun kunne fortælle om 7 “planer”, hvoraf 5 af dem indebar at Sæby-Gershøj Skole blev bevaret. Så et lille håb er stadig tændt her på Hasselgård om, at vores børn også kommer til at gå i Lejres bedste skole: Sæby-Gershøj Skole.

Imens kan I (bloglæsere) glæde jer over den film der er blevet lavet om skolen. Under to minutter inde i filmen kan I se Elisabeth synge “Mariehønen Evigglad”, Sebastian lave bølger under det blå lagen og min mor fortælle om de papirflyvere 0.+ 4. klasserne hjælper hinanden med at lave. (Hun kan også ses andre steder med kamera m.m. rundt omkring i filmen).

Rigtig fin film om Sæby-Gershøj Skoles MANGE KVALITETER!

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.