>Efterlysning af kondisko

>Hold da op hvor de RODER i den børnehave. Sebastian er glad for at være der og pædagogerne er søde, MEN hvor de roder. … og hvordan får man lige sagt det på en pæn og konstruktiv måde som forælder?
Idag er det (som I kan se) Sebastians kondisko der er forsvundet. Siden i mandags har den ene sutsko manglet (trods mine gentagne efterlysninger og eftersøgninger -jeg fandt den selv idag da jeg ledte efter kondisko). Jeg sørger for at der er navn i ALT og alligevel lykkes det personalet at lægge hans tøj i både glemmekasser og ind i extratøj-skabet.’
Men idag synes jeg de overgår sig selv ved at han efter sin middagslur bare får et par lånte kondisko på, da man ikke liiiiiiige kunne finde hans egne (som er taget af fødderne inden han skal sove)???
Nogen der har forslag til hvordan jeg får sagt på en pæn måde at de må lave deres rydde-op-rutiner om. Fx. lægge børnenes tøj i kasser med navn på mens de sover osv. osv.

Det er selvfølgelig ikke kun tøjet den er gal med. Det er ALT. I indgangspartiet skal man træde over cykler, papkasser med div. udendørslegetøj, gamle fjer og en masse skrammel inden man kommer ind i børnehaven, hvor det første der møder en er en MEGET RODET opslagstavle som giver alt andet end overblik.

Ideer? Jeg ved der er masser af mødre der læser denne blok! Nogen må have ideer eller prøvet noget lignende med succes.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “>Efterlysning af kondisko”

 1. Netti Avatar
  Netti

  >Jeg tror bare at jeg havde sagt det til dem og fortalt om hvor ofte i ikke aner hvor hans ting er når i henter ham.
  Tempo er for øvrigt syg. Han har fået en forgiftning af noget grønt han har spist ude i haven og er meget stille og slap alt for stille så vi måtte på dyrehospitalet idag med ham :o(

 2. piabau Avatar
  piabau

  >Et super flot lo i skønne farver og et sjovt minde.Jeg er selv pædagog og ved hvor svært det kan være at holde styr på 40-50 børns tøj, sko og medbragt legetøj. Børnehavebørn er for en stor del selvhjulpne og ofte lægger de deres tøj og sko steder hvor det ikke skal ligge og kan være svært for personalet at holde styr på. Jeg synes du skal glæde dig over at din søn trives og at han er glad for pædagogerne og at de bruger deres tid på børnene og så leve med at du må bruge lidt tid på at finde ting i glemmekasse.

 3. Anne Bente Avatar
  Anne Bente

  >ejjjj hvor er det dog bare et total lækkert lo du der har lavet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.