Kira efterlyses! og er nu FUNDET!

>Vores rigtig gode venner, Ole og Karen, kom desværre hjem til et hunde-tomt hus efter at have holdt en dejlig, hyggelig nytårsaften her på Hasselgård.
Kira, deres store sheltie, er simpelthen løbet ud igennem kattelemmen på deres hus i Kyndeløse og stukket af. Hun er normalt ikke bange for nytårskrudt og er før løbet hjemmefra, men er altid kommet tilbage.

Vi vil bede ALLE folk i nærområdet her i Hornsherred om at holde øjnene åbne og ringe til Ole og Karen, hvis de ser Kira (eller bare en løs hund der ligner).
Her kl. 16 lykkedes det os ved hjælp af MANGE åbne øjnenes hjælp at spotte og indfange Kira. Hun er meget træt efter den lange løbetur, men blev tilsidst fundet ved motorvejs-afkørslen (Holbækmotorvejen) ved Ordrup/Vintre Møller.
Tusind tak for al jeres hjælp. Det var SMS-kæder i lokalområdet og et opslag på tanken, der til sidst gav pote!
Dejligt når sådan en eftersøgning/efterlysning lykkedes!!!

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Kira efterlyses! og er nu FUNDET!”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Puha jeg læste godt på facebook at i manglede en hund. Heroppe var der engang 2 new foundlændere der løb væk fordi de blev bange for fyrværkeri fra et forsamlingshus i nærheden..og det var ikke nytår. Det tog lang tid at finde dem.
    Supergodt at i fandt Kira så hun kunne komme hjem i trykke rammer. Vi havde Felix på pension langt ude på landet, da han er monstrebange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.