1. søndag i advent

Der er fart på i den sidste weekend i november, –hvert år. Det er nemlig en tradition at Hvalsø Hundevenner (HHV) holder julefrokost for deres instruktører (og andet godt-folk) den sidste fredag i november, mens Lejre Brandvæsen station Nord altid holder julefrokost den sidste lørdag i november.

Det var en rigtig sjov aften i fredags i HHV, hvor formanden havde udskrevet en konkurrence, hvor 1. præmien var en agility-vippe. En af de måder man kunne tjene point til vippen var at lægge sig op på den, få et reagensglas med “små grå” stukket i munden, hvorefter vippen blev vippet. Billedet er af skummel kvalitet, men jeg er sikker på at I kan fornemme den hyggelige stemning. “Nissen” i cirkus-direktør-jakken (med svale-haler) er selvfølgelig Brian.

DSC00560DSC00561

I går eftermiddag mødtes vi på brandstation Lejre Nord, og kørte i bus til DR-byen, hvor vi fik en pensioneret medarbejder (Karsten et-eller-andet) til at vise os rundt. Guiden var rigtig fin, og fortalte med indlevelsesevne og humør om alt det vi ville vide. Spændende og lærerigt besøg. Derefter kørte vi tilbage til Kr. Hyllinge, hvor vi havde lånt lokalerne på station 14 til at spise og hygge os på. Jeg spiste så meget at jeg tilsidst troede at min mave ville revne. Maden kom fra slagteren i Kr. Hyllinge (Anders).

Glemte jeg at fortælle at børnene har haft mini-weekend hos min mor og far, hvilket de har nydt i fulde drag. Der er blevet kælket, bagt småkager, besøgt loppemarked osv.

I ugens løb har jeg også fået lavet mit bindesjal færdigt. For de strikkeinteressede kan man læse mere på Ravelry hvor man også kan se alle mine andre strikkeprojekter.

DSC00559 

Herhjemme på Hasselgård har dagen i dag, været forholdsvis stille og rolig. Jeg har sat min adventskrans frem (klar til i aften) og julekalenderlys-dekorationen er også kommet på plads i “hullet” mellem stue og køkken.

IMG_8565IMG_8566 Nisse der kigger ud i “skoven”

Sne er der også kommet i løbet af hele weekenden, og vores hunde er vilde med sne, –og man får sådan nogle lækre billeder. Se bare her:

IMG_8526IMG_8531IMG_8532IMG_8535IMG_8538IMG_8551IMG_8552IMG_8563


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “1. søndag i advent”

 1. Charlie Avatar

  Jamen så siger jeg da velbekomme – håber I kan lide retten – selvom der nok mangler den sprøde, knasende overflade når I ikke havde nogle chips. Nok en meget god dag at lade sig inspirere, man er gerne lidt TRÆT ovenpå sådan julefrokostfestivitas, ikke? SKØNNE fotos af lækre vovser. God søndag aften. =0)

  1. Sofie Avatar
   Sofie

   @Charlie: Jo jo, Charlie. Jeg havde chips på toppen, -men jeg kørte selv efter dem :O)
   Retterne smagte rigtig dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.