>AG-kursus med Lysa og Qs ben

>I søndags var jeg på heldags-agility-kursus med Tina Mette Jørgensen (se hendes blog her). Dejlig lærerig dag med Lysa på banen. Vi klarede at få oparbejdet en rimelig rytme gennem en 12’er slalom på HØJRE side, ved hjælp af buer. Dejligt.
Quark har det OK, men her i sommervarmen er jeg stødt ind i komplikationer. Når man pakker et ben ind i vat og skinne og taper det hele grundigt sammen, så kan benet ikke “ånde”. Det har desværre gjort at han har fået forskellige små-bylder rundt omkring på benet. Rigtig ØV! Så igår (det var slemt igår) valgte jeg at han IKKE fik skinnen på igen. Så hans sår blev renset, det gør jeg med sæbevand. Sæbevandet kommes ned i en plastikpose som jeg stikker hele benet ned i og nu ryster/vender jeg sæbevandet op og ned af hans ben, hen over alle sårene. Derefter tørrer jeg ham med hårtørrer. Så er det fucidin og chlorhexidin og derefter en let forbinding, der skal forhindre skidt i sårene når han ligger i sin lille hundegård. Det var ellers først på fredag han skulle have skinnen af, men jeg vil IKKE være med til flere sår og bylder på benet af ham nu. Det er lidt som at vælge mellem tyndskid og hold i ryggen… og nu har jeg altså valgt sårheling og dermed ingen skinne!
Der var klar forbedring på sårene allerede idag, da jeg var ude og rense, tørre, smøre og forbinde igen. Stakkels Quark, han fortæller mig tydeligt at det gør ondt når jeg renser hans ben. Jeg giver ham stadig Metacam.
Åh, jeg håber virkelig han kommer sig, han skal stadig holdes i ro til omkring Skt. Hans og derefter skal han “genoptrænes” inden han skal løbe agility på fuld skrue igen.
… Men indtil videre skal han holdes i ro, og han skal begynde at støtte på sit ben.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>AG-kursus med Lysa og Qs ben”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Vi bruger den sæbe fra apoteket der hedder Medi-Skrub. Den er rigtig god til sår og betændelse både til hunde og mennesker. Den bliver også brugt på hospitaler. den har hjulpet på Tempos ar på maven.
    Jeg forstår godt at du har valgt at give quarks ben lidt luft. det lyder som en god idé.
    Dejligt at høre at din AG-træning gik godt. Min cairn kan/skal ikke træne i den her varme. Han er 9 år og har aldrig haft det godt med varme – så vil jeg ikke tvinge ham til at løbe i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.