>Vinterferie i uge 7

>Vi har haft endnu en fantastisk ferie i Ole & Karens sommerhus i Ebeltoft. Vi fik rigtig slappet af og gået endnu nogle fine traveture i Mols Bjerge med hunde og børn. Her er Mols Bjerges, måske mest kendte, STED: De tre høje. Når man står på toppen af dem har man en fantastisk udsigt over hele området, fjorden m.m.Det er pragtfuldt vejr, og Sebastian tager også en hund og går afsted med. Lysa, er frisk og nyder turene. I rygsækken har hun friske drikkevarer til voksne og børn.
Så er der dømt pause:Laban er også blevet vænnet til at gå med rygsæk. Vi er nødt til at lægge noget i, der kan “holde til noget” da Laban ind i mellem finder på at kaste sig om på ryggen i et forsøg på at “gnubbe” rygsækken af. Hi hi…Quark er min trofaste vandrer, og er super med rygsæk. Så han fik æren af bananerne og de andre fødevarer…Nogle steder går det stejlt op og ned…Og her Laban i endnu en af hans udfordringer: Kørsel med trækvogn MED læs! Efter ½ times overtalen… kom det til at gå rigtig fint! Han bliver (er) en kanon god familiehund til vores behov!Synes bare dette billede af Laban blev rigtig godt!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Vinterferie i uge 7”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Hvor ser det ud til at have været en virkelig dejlig tur. Og ja ham Laban er da hammer charmerende 🙂 Smart at lære dem at gå med rygsæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.