>Vinterferie

>

Vi havde en fantastisk afslappende og dejlig vinterferie i sidste uge. Vores dage så nogenlunde sådan her ud: Op om morgenen (og hurtigt læse et par kapitler i “Mænd der hader kvinder” inden resten af familien vågnede). Morgenmad til familien og i tøjet. Smøre madpakker og pakke hundenes rygsække med mad, pusleting (ja, det er altså nødvendigt) og slik og andre goodies. Derefter blev de næste 4-5 timer tilbragt forskellige steder i Mols Bjerge og på Helgenæs. Vi havde rigtig flot vejr og vi nyder bare at være afsted og passe os selv ude i naturen.
To dage planlagde vi dog lidt anderledes. Den ene gik til Grenå, hvor vi liiiiige skulle have fixet en nøgle til tagboksen, som jeg var kommet til at bukke og den anden dag gik til Randers Regnskov, hvor vi fik set på alle dyrene og planterne. Meget facinerende.

Og NEJ, der var ingen chance for netopkobling i sommerhuset og jeg droppede den bærbare ude i “bjergene”. Så jeg overlevede en hel UGE uden net, -dog helt uden at savne det!
Et par stemningsbilleder fra turen:


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “>Vinterferie”

 1. netti Avatar
  netti

  >Det ser da ud til at i har haft en total hyggelig ferie og det er da vigtigst – så pyt med nettet selv om det kan være svært at undvære :o) Lækre billeder i har fået taget.

 2. Stine66 Avatar
  Stine66

  >Hundrygsække !! hvad bærer de – vand til dem selv ?? Dejlige billeder – jeg er helt vild med badebilledet af ungerne.

 3. Anonymous Avatar
  Anonymous

  >Det lyder bestemt som en dejlig ferie – men pas på med Stig’s bøger – de kan få en til at glemme tid og sted og forstyrre nattesøvenen (ikke fordi de er uhyggelige, men fordi man ikke kan lægge dem fra sig). Bare synd han er død, så vi ikke får flere 🙁

  Kh Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.