>Kreativitet og hygge

>

Idag holder jeg hjemme-dag med mine børn. Vi ryddede lige gulvet for legetøj og så hjalp Sebastian mig med at støvsuge (hårdt tiltrængt efterhånden).

I går aftes var det endnu engang blevet tid til blomster-kreativitet hos Birthe i Kyndeløse. Denne glasskål, pyntet med det “grønne” net og perler kunne jeg ikke stå for. Ud over rosen er den til at sætte erantis og vintergækker i, da blomsterhovederne blot “hænger” i nettet og det på denne måde bliver en slags vase. Om lidt må jeg sende Elisabeth ud efter nogle flere blomster til den, -bare 4-5 stykker.

Elisabeth hjalp også til med at flytte stole under støvsugningen.

Søskende-hygge på sofaen. Der bliver sunget sange, leget “vi sover” og gnadret…

Jeg er også blevet færdig med at strikke en kjole til Elisabeth. Den er strikket i Kauni-garn (uld), som selv skifter farve efterhånden som man strikker. Den er efterfølgende valket (filtet) via tørretumbleren og er nu blevet rigtig sød!
For ikke at gøre denne blog “tung” med indlæg om hundetræning og instruktørgerninger m.m. har jeg valgt at oprette en blog under vores hjemmeside for Hasselgård Træningscenter vedr. dette. Så er du interesseret i hunde og træning af dem, skal du være meget velkommen til at læse med på vores nye hunde-log-blog!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Kreativitet og hygge”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Hvor ser det ud til at have været en rigtig dejlig dag..tror sgu ikke jeg kan lokke min teenager til at hygge med at rydde op 🙂
    Sikke en enorm flot kjole til Elisabeth..jeg vil gerne se et billede af hende med den på engang 🙂 Man bliver da glad i låget af den kjole..total forår og sommer farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.