>Agility og Herkules på besøg

>Dejlig dag!
Startede på “Scrap dig sund” via Scrapsisters.dk idag og har allerede lavet mit 1. LO med mit (for-)mål med at være med:

Ved middagstid ringede hjemmeplejen, at en af Brians band-medlemmer skulle indlægges og om vi kunne “gøre” noget med den lille komondor-hundehvalp (12 uger), som han har. Brian var ikke hjemme, men jeg sagde, at vi kom og hentede hunden, så nu går Herkules rundt og leger for vildt med Laban. Han ser ikke ud som om han er spor ked af at være kommet hertil. Han er her i forvejen hver torsdag, hvor han går på hvalpemotivationsholdet sammen med de andre hvalpe. Til alle jer, der ikke aner, hvordan sådan en hund er eller ser ud kan I se mere ved at klikke HER, så vidt det vides (i DKK) er han den eneste her i landet. Han bliver en ordentlig “krabat”. Muligvis Herkules når han bliver “stor” ca. 60-70 kg hund med 74 cm over ryggen:

I eftermiddag har jeg haft to lærerige timer ude i hallen. Sarah (med Simic) har undervist og været “indpisker”. Det er hun godt nok skrap til. Jeg var i hvert fald rigtig glad! Følte at jeg havde lært noget idag, samtidig med at jeg følte at “vi kunne godt” :O)
Tak Sarah!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “>Agility og Herkules på besøg”

 1. Trine Avatar
  Trine

  >Det er ikke tit man ser en komodor i Danmark og da slet ikke en hvalp. Kunne det tænkes at der kom et enkelt billede? 🙂

 2. Sofie Thomsen Avatar
  Sofie Thomsen

  >Ja, selvfølgelig… Afventer lige lidt dagslys! Men det er rigtigt at den ikke er alm. familiehund i DK. Den er da også hentet hjem fra England og kom hertil juleaften 2008.

 3. Netti Avatar
  Netti

  >Godt at i kunne hente hunden og at den kom et sted hen hvor den ligesom kendte omgivelserne.
  Jeg mener at skuespilleren Elin reimer engang havde een eller to i sort, men jeg er ikke helt sikkert. En lækker hund er det i hvert fald..vildt charmerende 🙂

 4. Jytte F.K. Avatar
  Jytte F.K.

  >Er du bims med pelspleje den kræver sådan en hund og med skidt den bringer med ind. Vi bor jo trods alt på landet. Ellers ser den jo sød og charmerende ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.