>Weekendnyt

>

I søndags (d. 13. april) tog vi en tur i Boserup Skov med ungerne. Her lugtede der rigtig af forår. Alle anemonerne var sprunget ud og man kan ane de grønne dun på alle grenene, der skal til at springe ud og gøre skoven grøn. Skøn tur. På tilbagevejen havde vi dog taget lidt fejl af retningen til parkeringspladsen med bilen, så turen blev LIDT længere end først beregnet. Hi hi.

Senere søndag aften var vi inviteret på mad hos mor og far på Tværvej. Og her stod en færdigsamlet cykel til Sebastian. Han blev SÅ glad! Egentlig er det hans fødselsdagsgave, men da han først har fødselsdag midt om sommeren besluttede vi at han gerne måtte få den nu… lidt på forskud, for det er NU han vil bruge den og kan få glæde af den. Man må sige at han øver sig flittigt. Han har ikke helt forstået princippet: At bremse! Men det kommer nok… Jeg kan selv huske mine skrabede knæ fra da jeg lærte at cykle hjemme på gårdspladsen, -og det kommer nok også her.

… og Elisabeth leger i sandkassen! Det er hun rigtig glad for i øjeblikket og bruger laaaaang tid på. Jeg er dog ikke så vild med den “sandkasse” vi har, for det er bare en bunke grus op af en væg, som kattene flittigt bruger til… ja… og det kommer altså ALLE VEGNE på Elisabeth. Så jeg har bestilt en “rigtig” sandkasse MED låg! Dvs. vi har brædder m.m. -nu mangler vi bare faderen der skal lave den.
Men faderen er i øjeblikket “udstationeret” syd-på (arbejde). Han laver/renoverer anlæg (smedearbejde) på Lolland og Falster og kommer først hjem igen på torsdag. Så kunne man jo tro vi fik tid i Bededags-ferien… men NIX, den er booket op med agility-stævner m.m. samt en hjælpende hånd til hans forældres bryggers (det er vist på sin plads med lidt pay-back der).

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Weekendnyt”

  1. netti Avatar
    netti

    >Sikke i ser ud til at hygge jer. Elisabeth bliver da vidt glad når hun engang får sin sandkasse :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.