>Elisabeth er syg -den lille stakkel

>Hold da fast en tur Elisabeth har været igennem, men nu ser hun ud til at være i bedring.
Det hele startede i søndags, hvor hun begyndte at kaste op. Morgenmaden, frokosten og senere ALT hvad vi forsøgte at putte i hende. Det fortsatte hele natten, hvor hun også fik diarré. Hyggeligt.
Hele mandagen kunne hun INTET holde i sig (vi taler om kogt vand, havresuppe, kiks o.lign.), og da det fortsatte tirsdag ringede jeg til den vagthavende læge i vores lægehus ved frokosttid. Hun var dog på sygebesøg og kom først tilbage ved 15-tiden, hvor jeg tog i lægehuset med en “karklud” og slet ikke den pludrende, syngende, aktive pige jeg normalt har. Hun blev undersøgt og trods både Brians og min anstrengelser mente lægen at hun muligvis var i væskemangel, så vi blev sendt på Børneafdelingen på Roskilde sygehus.
Her kom vi på “væskekur” (10 ml væske hvert kvarter, hverken mere eller mindre) og Elisabeth blev undersøgt først af en sygeplejerske, derefter af en lægestuderende og til sidst af en læge. De mente alle at vi skulle give “væskekuren” en chance for at “blive nede” inden at de gik mere drastisk til værks med drop osv.
Elisabeth havde 38,7 i feber, men klarede alligevel at holde både saft og salt i sig. Vi blev derfor udskrevet senere på aftenen, men en stående indlæggelse det næste døgn, hvis der skulle komme en forværring.
Natten gik fint. Hun fik tilbudt væske konstant! (i små doser) og nu her til eftermiddag ser hun endelig ud til at være i bedring. Jubiiii!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “>Elisabeth er syg -den lille stakkel”

 1. Stine66 Avatar
  Stine66

  >Nårhhh stakkels lille PUS. Man ville gøre hvad som helst for at bytte. Knus og opmuntring herfra.

 2. netti Avatar
  netti

  >Ej sikke da en tur! Godt at hun kunne “nøjes” med en væskekur.
  God bedring :o)

 3. maria Avatar
  maria

  >Nååå stakkels lille pus. godt hun er ved få det bedre, og hun hurtig kommer helt på toppen igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.