Tirsdags shopping mest i Nykøbing F.

Efter den sene morgenmad blev der stemt for shopping i Marienlyst. Marienlyst er en udpræget ferieby, og jeg tror kun at foretningerne har åbent fordi der er efterårsferie. Her er en bager, lidt købmandsforretninger, tøj-foretninger og lidt smykke- og kunstforretninger samt et værtshus og den obligatoriske ejendomsmægler. Ferieby!

Da Marienlyst forholdsvis hurtigt var til at overse shoppingmæssigt og vi havde brug for et apotek til at indkøbe en astmaspray mere til Emilie, tog vi turen 10 min. videre til Nykøbing F., hvor der både er gågade og storcenter. Der blev shoppet igennem og vi kom hjem med nye vinterstøvler til begge børn, lidt nyt tøj til børnene, Brian fik sig et nyt sæt skiundertøj og Elisabeth købte sig en ny notesbog og hårbøjle.

Dixi er dagens store underholdning. Hun er simpelthen en spillopmager med krudt i r…. Hundene sover i traileren, og i dagtimerne får de sig nogle ordentlige lufteture i området, der indeholder eng, skov (også hundeskov) og strand. Når de er ved sommerhuset er alle hundene i indhegningen, som Dixi enten forsøger at vælte, springe over eller grave sig ud under, når ellers hun ikke leger hvalpelege med de andre hunde, eller er ved at splitte brændesækken og brændet ud over hele haven, … eller de tomme øldåser Flækker af grin Jeg er rigtig glad for at Dixi ikke er vores første hund.

IMG_8440IMG_8441IMG_8442IMG_8443IMG_8444

Da vi kom forbi Silvan idag købte vi en rigtig lang tøjsnor (med wire), som blev lavet til hundesnor og afprøvet et par timer her til eftermiddag, hvilket resulterede i først et kæmpe (grave-)hul i haven og derefter en slags ulvetuderi inden alle i huset lettede sig og tog hundene med på en ny tur til skov og strand (Brian udstyret med sporline og godbidder så Dixi kan få brugt noget hjerneaktivitet). Klikkeren er også taget flittigt i brug, for målet er at Dixi bliver rigtig dygtig til at gå i snor her i løbet af efterårsferien, hvor vi har perfekte træningsforhold.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.