>Travlhed og killinger

>

Her til morgen var jeg ude og tage billeder af vores kattekillinger (7 stk). De er glade, livlige, menneske- og hundevante og håndtamme allesammen. Hvis du kunne tænke dig én af dem, så sig til. Vi giver dem væk til folk der gerne vil have en dejlig kat. To af dem vil sagtens kunne affinde sig med at være “inde”-katte, men resten vil sætte pris på et sted, hvor man størstedelen af tiden kan opholde sig ude og inde som det passer sig for en kat. Jeg synes, jeg har travlt for tiden. Jeg har rigtig meget arbejde (også overarbejde) på skolen både med mine klasser, skolens IT-system, LP-modellens kurser, elevplaner, alm. undervisning og forberedelse osv.
Det er blevet vintertid, så når jeg kommer hjem er det begyndt at blive tus-mørkt og ikke liiiiige tiden til at tage flotte billeder, -derfor er det lidt sparsomt med fotografen for tiden.

Hasselgård Træningscenter går rigtig godt. Vi har 4 faste hold kørende hver uge og derud over er der nogle af vores brugere der booker sammen og laver en slags hold for dem selv. Det er rigtig fint og vi har efterhånden en ret fin udnyttelse af vores hal. Rigtig mange er godt tilfredse og vi får stadig masser af ideer m.m. fra vores brugere. De bliver stort set alle sammen lagt i vores ide-skuffe til senere (når riget fattes penge…). Tak for ideerne, I bliver bare ved.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Travlhed og killinger”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Sikke nogle søde killinger..suuuk.

    Jeg kender alt for godt det med at have travlt! Pyha jeg synes der er meget for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.