>Scrap-a-mania 2. dag (søndag)

>Nogle mener at jeg efterhånden skal betale husleje hos Jørgen Bresson, men idag kom der endnu flere tricks ud af ham (bl.a. fotomodel-trickset -også kaldet “blur”-funktion i Photoshop) og så fik jeg ham til at vise mig, hvordan man lavede passpartout til sine billeder. Rigtigt format på både pap og billede, skråt snit… og resultatet udebliver ikke: Rigtig flotte (proffe??) billeder lige til at hænge op på væggen hjemme (eller hvor man nu udstiller).
Jeg vandt forresten også på min indgangsbillet. Lækkert garn lige til at strikke et halstørklæde af, -har allerede adviceret svigermor ;O)
Ja, og så var jeg også på Rikke og Stines kortkursus i Basic Grey serien Sultry: Dejlige farver og lige til at gå til. 6 flotte kort, når de alle bliver færdige (fik lavet 3½ kort færdigt på den time der var til rådighed).
Nu er jeg hjemme og HELT fyldt op. I øvrigt rigtig hyggeligt at møde alle dem man kun kender på “nettet”, IRL (In Real Life).

I må også lige se et nyt før og efter billede (det øverste er det “rå” billede, og det nederste i en redigeret udgave).

Horisontlinjen er rettet op, himlen er gjort himmel-farvet istedet for hvid (tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed), billedet er beskåret kvadratisk, billedet lysnet og gjort skarpere.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Scrap-a-mania 2. dag (søndag)”

 1. maria Avatar
  maria

  >Som sagt tidligere i dag super lækkert billede.
  tænk at vi har siddet ved samme bord, og så vidste jeg ikke en gang det var dig :0)

 2. Netti Avatar
  Netti

  >Ja det var en superdejlig weekend og skønt at få hilset på dig :o)

  Det billede er bare for lækkert! Jeg kunne ikke lade være med at se på det da det stod ved dig ved din plads…det skal da op og hænge ikk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.