>Ny printer og gennembrud hos Sebastian

>

Dårligt vejr i weekenden betød, at der rigtig blev “hygget” indenfor med tegnerier (Elisabeth har selv taget sit nattøj af) og pandekager.

Det var også her i weekenden, Sebastian endelig havde sit gennembrud med toiletbesøg istedet for bleskiftning (billede undladt) :O) Og både mandag og tirsdag gik det rigtig godt med slet ikke at have ble på om eftermiddagen/aftenen når han kom hjem fra børnehave. Han er dog overbevist om at han IKKE kan have de underbukser på, som han plejer at have ble i… så moderen må idag ud og købe NYE underbukser, som man KUN kan bruge UDEN ble (fnis).

Min nye printer kom med posten i mandags, men både mandag og tirsdag var jeg fuldt booket på skolen med skole-hjem-samtaler i en af mine store klasser, så jeg var helt udsplattet når jeg endelig kom hjem sendt ud på aftenen. Derfor er min nye printer først blevet pakket ud idag. Sluttet til og jeg har allerede printet en masse, -mest fotos for at finde ud af mulighederne. Jeg har skyndt mig at bestille noget Silk-mat A3 fotopapir (270g.) så jeg kan lave de lovede reklame-plakater for Hasselgård Træningscenter (det er trods alt firmaet der ejer printeren).

Men lige nu er jeg sulten og må ud og ha’ frokost, og derefter bliver jeg nødt til at susse ud og købe underbukser til Sebastian. Hi hi.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Ny printer og gennembrud hos Sebastian”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Mor, det er da klart at Sebastian skal have nogle underbusker til store drenge og ikke dem man bruger til ble!! :o)

    Det er næsten for ondt at have fået ny printer og så ikke kunne røre den i 2 dage!! jeg håber du får din lydt styret nu.

    Hvor ser det hyggeligt ud med Elisabeth..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.