>Geocaching eller skattejagt med GPS

>Stødte på denne “sportsgren”? ved en tilfældighed da jeg susede lidt rundt på Annikas hjemmeside. Jeg kunne ikke dy mig for at finde ud af, hvor i Danmark sådan nogle geocachere kunne finde på at nedlægge deres skatte (cachere). Hold da magle!!!! … der er mange! Se bare her. Og en af dem ligger i Lindegårdsparken -kun 500m væk fra mig. Så da ungerne var lagt i seng tog jeg lige cyklen ned til lågen og listede mig ind til kvierne og gik på jagt. Jeg ledte dog ikke så længe (skulle jo hurtigt tilbage til de sovende børn). Jeg fandt den heller ikke… og måtte skrive i loggen at jeg ikke havde fundet den. Øv øv øv, men hvor er jeg nysgerrig! Jeg skal da helt sikkert også ned og finde den på højen i Kr. Hyllinge… og… ja, det tror jeg faktisk godt kunne gå hen og blive en sjov sport! Hunde, mand og børn i bilen/cyklen og så afsted!
Du kan også blive geocacher (det er gratis), log på den danske hjemmeside geocaching.dk, og gå evt. i deres “Forum” og få hjælp som nybegynder.
Tror I jeg kunne finde på at invistere i sådan en GPS, hvor man kan sende “waypoints” m.m. til via et kabel fra computeren??? Neeeeeeeej, vel?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Geocaching eller skattejagt med GPS”

 1. Annika Avatar
  Annika

  >Pas på Sofie, pas på…
  Man risikerer at blive afhængig 😉

  Håber at I får en masse skønne ture ud af det, hvis I synes det er noget.

  Selv elsker jeg det jo, og man ser nogle nye ting, som man slet ikke ville have oplevet ellers.

 2. Anonymous Avatar
  Anonymous

  >hæ hæ det er ikke en ny sport…. men har eksisteret længe. Jeg har i hvert fald kendt til den via arbejdet i over 2 år. Blev også enig med Brian her til aften at det nok var det I skulle i jeres sommerferie hi hi. Nu ikke noget med at efterlade de stakkels små alt for længe. kh Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.