>Faster Fies begravelse og 9 cacher

>Min faster Fie har været rigtig syg af kræft og forskelligt andet og har levet sin sidste tid på hospice: Arresødal i Fr. Sværk. I lørdags døde hun, -hun fik fred!- og idag tog vi til Vinderød Kirke til begravelse. Efter begravelsen var der kaffe/kage i konfirmand-stuen og først kl. 15 havde min fætter (søn til afdøde) inviteret på smørrebrød efter hans mors ønske. Vi havde derfor lige nogle timer, som vi nød med at geocache ved Arresødal, Fr.Sværk og Arnakke (hvor min fars fødehjem befandt sig -det er nedbrændt og idag står tomten tilplantet med graner). Fint med et gensyn på steder, hvor jeg har været som lille pige (jeg var 10 år da min farfar døde).Dette billede er taget meget tæt på en cache, som vi gik ned til. Det er Vinderød Kirke man kan se i baggrunden. Af de lokale bliver stedet kaldt “Udsigten – ved verdens ende”. Jeg fandt cachen og har sat mig på bænken for at logge.

Endnu en logning. Denne gang ved “Amatørernes bro” ude ved stålvalseværket og lystbådehavnen. På vejen ud til denne cache går man også forbi “Valsen”, som også blev logget.

Puh… dette billede tog Brian da vi pustede os op af Arnakke Bakke. En eller anden geocacher har fundet på at ligge en cache netop her… ikke langt fra hvor min farfar boede, da han levede.Cachen på “Arnakke Bakke” blev fundet… og logget. Ialt nåede vi 9 caches, -de sidste to i Ølsted på vej hjem til børnene, som havde haft en dejlig dag hos farmor og farfar.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.