>Bededagsferie, AGpræmier og jordbærbed

>Uha, vi har haft travlt. St.Bededag blev holdt i Hvalsø Hundevenner, hvor hele familien deltog i forberedelserne til HVALSØ CUP om lørdagen. Det er Danmarks største en-dags-AGILITY-stævne, i år med over 1100 starter. På selve cup-dagen var de to små hos mine forældre, mens jeg og Quark klarede flere flotte løb (vi blev bl.a. nr. 3 i AG1 og røg dermed op i AG2). Når jeg ikke var på banen med Quark var jeg “hjælper” (dommersekretær og indkalder).
I går slappede jeg af med børnene hos Brians forældre (vi var bl.a. oppe og se Mettes høns og hundehvalp), mens Brian hjalp sin far med at få bryggerset færdigt.
Idag er det jo min alene-hjemme-dag og jeg har fået lavet jordbærbede, samt stillet kasser op som der skal fyldes jord i. Det bliver til mine foreløbige højbede, for det med at booke tid til at få lavet rigtige højbede hos Brian… det har lidt for lange udsigter… JEG vil have salat og gulerødder inden da. Synes selv jeg har været ret flittig.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Bededagsferie, AGpræmier og jordbærbed”

 1. Stine66 Avatar
  Stine66

  >Uha det lydet AKTIVT !

 2. Netti Avatar
  Netti

  >Kender godt det med at få ens mand til at lave noget. Min mand plejer at sige at det er der ingen profit i *G*
  Sikke en dejlig bededagsferie i har haft. Og tillykke med de flotte placeringer. Tempo skal have sin første agility time imorgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.