>Skt. Hans aften -halfest på Hasselgård

>

Så har vi afholdt den første HALfest her på Hasselgård. Fra oprydningen grundlovsdag var der blevet et ordentligt læs skra… jeg mener skt. Hans bål.
Så vi inviterede til skt. Hans aften og det blev en mægtig hyggelig fest, hvor vi stod for grillen og humus, mens mor havde stået for kartofler og salat.
Rigtig hyggelig fest, hvor vores nabo Axel til sidst kom over og hentede sin datter, Nina, (det er vel sengetid ved 1-tiden for en 7-årig pige?) som legede rigtig godt med Emilie. Han sagde at han aldrig nogensinde havde været så langt inde på matriklen før (hold da op!). Men det bliver nok noget anderledes nu. I øvrigt havde vi en morsom diskussion med nabosønnen, Rasmus (9 år), om hvilket skt. Hans bål der ville blive størst og hvordan man tændte et skt. Hans bål. Dejlige unger med en dejlig “børne”-logik.

Hov… og så skal det da lige nævnes at Sebastian for første gang fik gang i pedalerne på den tre-hjulede cykel, så nu cykler han rundt det bedste han har lært. Det er vel meget godt klaret når han endnu ikke er fyldt to år?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Skt. Hans aften -halfest på Hasselgård”

  1. Anonymous Avatar
    Anonymous

    >Hej Sofie og Brian

    Det ser hyggeligt ud, når i sidder der og snakker,ser på sankthansbål og alt det andet i laver.

    Hilsen faster Inger og Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.