>Natteroderi

>… øv altså! Jeg var godt nok træt her til aften, så efter pizzaspisning og hygge med ungerne foran fjernsynet her til aften, “hvilede” jeg på sofaen til kl. 21.30. Sebastian nåede i mellemtiden at blive træt af hans forældre, så han var gået ovenpå og lagt sig til at sove i vores senge.
Aftenens film var “The game”, egentlig en OK film, som Brian vist nok nød. Jeg småsov til den og da den var færdig og Brian lagde sig til at sove ved midnatstid, ja… så kunne jeg bare ikke finde ro mere. Kl. 1… ned og tage vand og et par panodiler… kl. 1.30 besluttede jeg at stå op for der havde jeg leget karusel i sengen uden noget godt resultat… kl. 2 skulle jeg pludselig på toilettet (jeg spiser stadig magnesia… som giver tyndsk….) og derefter gik jeg i bad. Nu er kl. så blevet 2.33 og jeg overvejer om ikke jeg skal prøve sengen lidt igen. Det ville egentlig være rart at få hvilet ordentligt ud, når nu jeg skal have besøg af alle dog-dancerne og selv deltage i Richard Curtis kursus fra kl. 9-17 IDAG!
Faktisk er hele weekenden gået med at få gjort undervisningslokalet og tekøkkenet rigtig flot og anvendeligt. Alt er blevet vasket af, der står kopper og tallerkner i skabene og der er sat gryder m.m. klar til at man faktisk godt kan lave sig et festmåltid derovre.
Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet, men hold k..ft, hvor har Brian knoklet for at nå det hele til i morgen. Det har været den “store skæringsdag”, da dette kursus er det første officielle kursus, der skal afholdes på Hasselgård træningscenter, og vi ville gerne have at de bare tænker WAAAAUUUUW og fortæller andre om hvor “fedt” der er derude… og evt. vender tilbage for at afholde flere kurser.

Hvis nogen er interesserede i at høre prisen… så er den 200 kr. i timen for hal, undervisningslokale, toiletter og udenomsarealer. Det er selvfølgelig indrettet primært til formålet vedr. hundetræning, men jeg kunne sagtens forestille mig andre arrangementer, såsom Brians førstehjælpskurser (han er førstehjælpsinstruktør og kan lave kompetencegivende kurser incl. kursusbeviser), scrap-kom-sammen?, fester, tja… her er det vist kun fantasien der sætter grænser…

… og nu må jeg vist snart tage mig sammen og prøve sengen igen, for det her går da ikke…
… og nej, jeg er IKKE nervøs, så det er derfor jeg ikke kan sove. Der var simpelthen “krudt i r….” -helt bogstaveligt. (Mon folk snart er trætte af at læse om min ende? De kan dog umuligt være ligeså træt af den, som jeg er, hold da op, hvor har jeg mange gange tænkt, at hvis jeg havde kunnet, -så var den sat til “bortgives” ude ved vejen eller i Den Blå Avis).


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Natteroderi”

 1. Anonymous Avatar
  Anonymous

  >Håber du trods alt fik sovet godt.
  Kommer der ikke billeder af dit kursuscenter også ?
  Hilsen stine66

 2. netti Avatar
  netti

  >Øv at du bor på sjælland! Ja det er du naturligvis glad for men jeg synes at jeres hal og kurser lyder vildt spændende.
  Jeg har selv en 9 år gammel cairn terrier som jeg bruger til agility konkurrencer (dog på hyggeplan for SÅ meget go er der ikke i en cairn) og så har jeg Tempo på næstern 1 år (30/11) en border terrier. Kors ham er der fut i. Hans far er Charlie en ret sej border der har vundet mange konkurrencer så nu må jeg oppe mig når han bliver klar til at komme på agilityholdet. Lige nu træner vi for at bestå hundekørekortet hvilket vi skal i DCH Skive for at komme på et andet hold.
  Jeg glæder mig til at høre mere om jeres hal og se billeder fra kurserne :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.