>Efterårsferie på Samsø

>Vi er netop hjemvendt fra alletiders efterårsferie på Samsø, hvor vi har hygget os med en stor del af familien. Vi har haft rigtig godt vejr, så alle har fået vind i håret og ekstra røde kinder af al den dejlige friske luft.
Vi boede i et sommerhus i Mårsø, lidt syd for Nordby.
… det sjoveste var nok onsdag aften, hvor vi fik brugt vores shoppe-gen i Tranebjerg, for den ene af byens to tøjbutikker holdte udsalg med 40% rabat mellem kl. 20-21… og jeg havde spottet at der var Signal-tøj i den forretning, så vi forlod aftensmaden på bordet, børn, Peder og Verner i huset og drog på shopping MIDT i en eller anden vigtig landskamp! Og vi gjorde mange gode køb! Vil godt lige fortælle at min mand har et STØRRE shoppe-gen end mig.

Vi var en af dagene på et landsted, der var omdannet til vand-eksperimentarium, og godt våd vælger Sebastian at fuldende det hele med at hoppe rundt i en mudder-pyt!

Vi har simpelthen taget rigtig mange gode billeder, så hvis du vil se flere må du klikke forbi HER og se vores online-feriealbum (hav lidt tålmodighed, der er mange billeder -de skal nok komme frem).


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.