Svømning i Sæby-badet

Så er jeg røget ud i Sæbybadet, hvor børnene går til 14-dages svømmeundervisning – og her er rigtig dårlig dækning. Perfekt at teste om det kan lade sig gøre at blogge med “Blogo” på min MacBook. (Der findes også andre lignende apps)

Elisabeth har fulgt det Let Øvet hold, imens Sebastian har svømmet på Øvet hold. Børnene elsker det og er blevet rigtig dygtige svømmere.

(Afprøvede lige det med at sætte et billede ind som “featured image” – altså et billede i headeren på blogindlægget) – Det virkede!
Kategorier og tags virker også (da jeg lige fandt ud af at stille #-tegn foran tags).

MEN…

Jeg ville også gerne have billeder ind i selve blogindlægget (det gik ikke så godt – faktisk slet ikke), -og jeg ville også gerne have mulighed for at skrive en lille tekst under billederne. Denne funktion fandt jeg heller ikke umiddelbart.

Prøver lige igen:

Elisabeth øver “butterfly”. Instruktørerne underviser først i hovedbevægelsen, derefter benene, og til sidst kommer armene på.
IMG_3493
Sebastian er blevet en dygtig svømmer. Han har fået helt styr på sin crawl og vejrtrækningen.
IMG_3494
… brystsvømning, trænes også 🙂

… lige umiddelbart kan man ikke sætte tekst på til billederne her i Blogo (det har jeg gjort direkte i WordPress med netforbindelse efterfølgende). Men billederne ser ud til at komme op i indlægget, selv om de ser temmelig smale ud i Blogo.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.