Kursusdel 4 – online møde

Maria Denmark afholder efter hver kursusdel et online-møde, hvor hun besvarer spørgsmål og giver yderligere fif og tricks til at sy sit eget tøj – denne gang vedr. syning af T-shirt, hvor det godt kan være lidt af en udfordring at få pasformen, halskanten og oplægningerne til at gå op i en højere enhed.
Flere af deltagerne loggede på med deres webcam, hvilket lige giver lidt extra i forhold til “hvem man er i samme båd med”. Vi skal også bruge det ved vores “afslutning”, hvor vi viser det frem vi har lavet på kurset for hinanden.
Jeg deltog via min iPad og AnyMeeting-app’en, hvilket fungerede rigtig fint. Kameraet (front) er også kvalitetsmæssigt i orden til at jeg får et fint billede på skærmen.

Undervejs tog jeg disse skærmdumps:

(null)

(null)

(null)

 

Efter online-mødet gjorde jeg en T-shirt til Elisabeth helt færdig (= syede en ny halskant på, da den (ahem… DE) andre ikke var blevet gode. Elisabeth blev meget glad for t-shirten, som er i samme stof og “model” som min den første T-shirt.

…og så nåede jeg også at klippe i mit dyre “ugle-stof” – købt på messen, hvor rullen stod til 329,- kr. pr. meter (fik dog rabat… og jeg måtte bare eje den skønne ugle). Symaskinen og overlockeren var klar og indstillet, så det tog mig ikke mange øjeblikke at sy min Ugle-T-shirt færdig.

Min UGLE T-shirt.
Min UGLE T-shirt.

Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.