#sit2014 DAG 2

First Hotel i Kolding, ligger lige overfor banegården, i samme hus som byens bibliotek, og var et dejligt sted at vågne. Lækker morgenbuffet, inden Anitas bil blev fundet, parkeret med udsigt til Kolding Hus.

IMG_0001.JPG

Vi troede kækt at vi kunne vejen udenad til Comwell Hotel, hvor SkoleIntra Træffet er, men kom til at tage en forkert vej, og fik set en del af Kolding inden salen med Nicolai Moltke-Leth blev fundet, og jeg fik genopfrisket/highlightet “True North”-kurset som jeg var på i foråret. Griner af mig selv at jeg har siddet og set video af nogle basketball-spillere, imens der fiser en abe rundt i 9 sek (ud af 30 sek. video) som jeg IKKE så i første omgang. Smart at sætte mig til at tælle hvor mange gange bolden passerer imellem de hvide deltagere. Grin bare med mig/af mig…

Kl. 10.05 “Blended Learning” med norske Elisabeth Engum.
Fysisk klasseværelse og online-klasseværelse. Elisabeth bruger også ItsLearning’s platform til at bygge sit online-klasseværelse. Jeg er ikke helt begejstret for denne platform. Synes den ser for avanceret ud, og ikke så intuitiv, som jeg påskynder.
Sidder her og tænker over, hvor jeg kunne “starte i det små” med Flipped Classroom og Blended Learning. Måske Design på 6. årg? Eller matematik (trigonometri) på 9.årg?
Både LLB og jeg sidder dog og diskuterer, hvornår vi skal få tiden (sammenhængende) til at stille alt op, lave modeller, videofilme, redigere, oprette online-fora osv. Men spændende er det.

Kl. 11.10: Skolen i spil / “Vent på de døde” ved Stine M Lassen og Tore N Kjellow. Links schoolatplay.com skolenispil.dk
Spilbaseret læring. Udsprunget på en specialskole i Skanderborg Kommune.
Der bliver valgt spil efter, hvad der skal trænes i klassen (gangestykker? samarbejde?)
We Are Learning To (WALT)
We Are Looking For (WALF)

kl. 13.00: Hvor går skoleintra hen?
Pyyyyh, endnu et oplæg på norsk, hvor manden/udvikleren bag skoleintra holder oplæg.
40 mill. pålogninger om måneden (på skoleintra)
SkoleIntra og Itslearning vil også i fremtiden være to adskilte tjenester.
De vil dog bruge fælles kræfter på Notifikationer, Påmindelser og Kalender.
I løbet af de næste 2-3 år flyttes alle funktionerne fra SkoleIntra over i “Det nye SkoleIntra” – som også integrere alle devices.
Nye Skoleintra v.1.0 kommer i først i det nye år og skal erstatte det nuværende mobilintra. Der er en demo her betanew.skoleintra.dk
Ny version/nyudvikling af Lærerintra (nuværende Personaleintra).


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.