DKRLCH – Egos nye titel

Jeg er igen i år med på Scrapsisters “Jeg blogger hver dag i december”. Men dagens indlæg har intet med scrap at gøre, da jeg også har en anden STOR hobby, som i den grad skal have plads i dag på min blog.

I dag blev nemlig dagen, hvor jeg fik min første CHAMPION hund. Jeg opnåede for 3. gang at få min. 95 point i rally-ekspertklassen, og det giver Ego titlen Rally-Champion (DKRLCH).

2013-12-01 16.37.222013-12-01 16.29.01-2For et par måneder siden besluttede jeg sammen med Hanne Svejstrup at drage til Nr.Broby på Fyn, til dobbelt rallyprøve. Vi manglede begge “bare” den sidste pind og dommerne Paul Lysholt og Lone Sommer var ikke gengangere i bøgerne, hvilket vil sige at begge dommere ville kunne gøre os til champions.

Jeg fik en af tilskuerne til at optage vores prøve, der gjorde os til champions. Vi ender på dagen med 95 point (alle point der er trukket er pga. at Ego går lidt langt fremme når jeg skal venstre om keglerne og dermed “går ind i ham”). Se med her:

[embedplusvideo height=”500″ width=”612″ editlink=”http://bit.ly/1istZMC” standard=”http://www.youtube.com/v/qmbwezBUBI0?fs=1″ vars=”ytid=qmbwezBUBI0&width=612&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8702″ /]

Det gik rigtig fint for os begge, og vi opnåede begge at få vores champion-titel i hus, så vi var et par glade piger, da vi kørte hjem fra Fyn.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “DKRLCH – Egos nye titel”

  1. Linda Avatar

    Super sejt gået.
    Rigtig god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.