Kategorier
Kreative hænder

Januar – kreativitet

Min uge har været fyldt med arbejde, men alligevel finder jeg plads til at lave lidt “sjovt”. Inde i skolens AV-rum (med alt kopipapiret) fik jeg pludselig øje på omslagspapiret, som vores A3 papir var pakket ind i. Hmmm… mon ikke det kunne blive til en fin skål?

Godt igang med fletteriet, imens jeg holdte et for-møde til næste uges skole-hjem-samtaler, med en god (også designer-kreativ-) kollega:

IMAG0168

…og da mødet sluttede kunne jeg hjembringe den fine nye skål:

IMAG0170 IMAG0171

Herhjemme måtte jeg også liiiiiige prøve noget jeg for nylig havde set en spansk video af. Her presses 8 lag vådt toiletpapir igennem big-shotten, hvor den bliver embosset og herefter farvet med glimmer mist. Nu ligger de så og tørrer på radiatioren i stuen, inden papiret yderligere skal dekoreres med tyk embossing pulver (UTTE).

IMAG0173

Herefter kan man stanse, klippe diverse forme ud af disse anerledes papirstykker og pynte på fx. kort m.m. Vi må se, hvad de bliver brugt til… *griner* lidt af at jeg har vådt, presset, toiletpapir liggende på alle radiatorerne i stuen.

Mere fra min blog:

6 kommentarer til “Januar – kreativitet”

Fin skål – jeg har ikke selv tålmodighed til at flette de små dimser der 🙂
Ja jeg skal også have leget med det der toiletpapir – måske her i weekenden.

Ih hvor du kan, med den flettede skål, den er flot.
Så kom du også på holdet, med toilet papir alle vegne =D
Det ser sjovt ud, men senere bliver det jo så flot

Dine projekter ser lækre ud, og jeg glæder mig til at se slutresultatet af dine toilet papirs embossninger – jeg synes også det var spændende og vil helt sikkert også lave flere af slagsen !
Knus Hjørdis :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.