Rabies-vaccine af Ego

Jeg har talt med vores dyrlæge og sidder nu og tæller dage i kalenderen… Jeg har seriøst brug for én der kan tælle sådan at 2+2 kun gi’r 3!

Forklaring:

Jeg ville rigtig gerne have min lille nye Ego med til Sverige på vores sommerferie (ødegård, kæmpe skov til runderingstræning m.m. af vores hunde, familie- og hundeferie i ét), og nu skal jeg bare have fundet en-eller-anden der kan tælle til 120 dage efter 2x rabies-vacc af min hund og nå at få svar på blodprøven INDEN medio juli 2011. Det er nemlig først i år 2012 at svenskerne vil acceptere en re-vaccination med rabies som “nok” dokumentation på at en hund ikke er smittet med rabies.

Jeg tror nok, at jeg løber “risikoen” og tager blodprøven efter KUN 1 gang rabiesvacc., så kan det vist lige nåes. Nogen der har erfaring (dårlig/god) med at værdierne ikke var tilstrækkelige efter kun 1 x rabbiesvaccination?

I hvert fald aftalte jeg, at komme op på klinikken med mit lille dyr på mandag (hvor jeg alligevel skal forbi med Laban som skal have fjernet “boller”), -og drøfte en løsning. Imens, foreslog den søde klinikassistent, at de gerne ville give Ego godbidder og “gode oplevelser” i klinikken. Smiley Hun lød oprigtig interesseret i at se den nye østrigske hundehvalp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Udgivet

i

af

Kommentarer

Ét svar til “Rabies-vaccine af Ego”

 1. Margit Avatar
  Margit

  Hej Sofie

  Nøjagtig samme udfordring havde jeg med Cia, da hun var hvalp – Hun fik godkendt sin rabies en torsdag (efter blot 1. vaccination) og vi drog til Sverige lørdag. Tiden var også her ret knap.

  Vh.
  Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.