Knagestrik og børnedans

Jeg var lidt spændt i morges på, om vandet (i vandkopperne) hos hestene var frosset. Vi passer nemlig heste, da vores vennepar er taget i sommerhus. Det var de heldigvis ikke. Min ommøblering med halmballer op foran indgangsdøre m.m. i stalden havde fungeret perfekt og der var en ok temperatur da jeg trådte ind.

Brian og børnene var kørt med og vi fortsatte familieturen til… det jeg kalder dimse-land (andre kalder det vist nok XL-byg), men for mig kan man kun købe en masse “dimser” den ene lidt større og dyrere end den anden. Det var dog nødvendigt at tage omkring dimse-land idag, for der var udsalg på al julepynten incl. lyskæderne. Vi indkøbte derpå 7-8 lyskæder som fremover vil pryde vores træningshal ved festlige lejligheder (det er bare ikke særlig hyggeligt med lys fra lysstofrør når vi holder fest). Der ud over kom jeg også i tanke om at jeg godt kunne bruge en rundstok og et stykke træ, så Brian lige kunne fremstille mig en knagerække til knagestrik, en gaspatron til køkkenskabet (så det ser mindre uheldigt ud hver gang jeg skal i microovnen) og et nyt dørhåndtag (så vi igen kan lukke døren ind til Sebastian og Elisabeths værelse).

Herhjemme blev min bestilte knagerække fabrikkeret på nul komma fem af Brian og Sebastian og jeg gik straks igang med at afprøve om jeg overhovedet kunne finde ud af det.IMG_8766

Jeg har ikke garn nok til at det bliver til mig, men Elisabeth dansede rundt i begejstring, så mon ikke jeg bare laver det langt nok til hende?

IMG_8768


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.