Hyggesøndag med hunde og ProMarkers

Stille søndag, hvor jeg slet ikke har set Brian, da han ligger med feber og sørger for at gemme sig i diverse senge og sofaer. Syg smiley Jeg har vist fået smittet ham efter at jeg lå store dele af torsdagen og hele fredagen.

Conni og Lisa var forbi og træne rally i hallen, og vi kom til at snakke om at for nogle tirsdage siden (inden efterårsferien) havde Laban syntes at lydighedstræningen (Hund & Træning’s konkurrence LP-hold) i hallen så, så sjov ud, at han forsøgte sig med at hoppe igennem det nye store vindue. Det havde givet en mærkelig lyd, vinduet holdt og Laban blev udenfor, men de havde snakket om, hvor meget Laban ville være kommet til skade, hvis han var hoppet igennem vinduet. GULP! Derfor har jeg nu sat lidt krukker og mit nye græskar (produceret i onsdags) foran vinduet ind til træningshallen, så vores hunde ikke lige får lyst til at lege “fugl” og flyve mod ruden. (Mærkelig og tumpet idé).

IMG_8463

Men Dixi og Laban gør ikke den slags helt nemt. Jeg har nu 5 gange idag været ude og finde mit græskar-låg og sat det “på plads igen”. Der bliver tygget mere og mere i det.

IMG_8462

… og JA(!) det ER græskar-låget der IGEN er “røget af” og ligger på jorden foran de to der skiftes til at bære rundt på det.

IMG_8478 

Hundeleg Smiley

Indenfor har Elisabeth, Sebastian og jeg hygget med at farvelægge stempelmotiver med ProMarkers (nogle dyre tusser, som man kan “blende” sammen i farverne og dermed få skygge-effekt m.m. frem). Til sidst klippes motiverne ud og bruges på fx. fødselsdags- eller julekort. Fint ik’?

IMG_8482IMG_8485IMG_8488

Det er lidt svært at tage billeder af stempel-motiverne i den dunkle stuebelysning, men kan man ikke godt se at håret ikke har samme farve over det hele og at der er lidt skygger på tøjet m.m.?

… og lige et mere af Dixi:

IMG_8480

Kom ud og leg Smiley … jeg ER klar! Dixi er lige godt et halvt år på dette billede (Dixi er født d. 11. maj 2010)


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.