>Vores hunde og især Laban

>På adskillelige blog-læseres opfordring kommer der nu: Billeder af Laban! … og et enkelt af hver af resten af vores hundeflok.
Her er han så, Laban: … og hvis der er nogen bud på hvilke racer han er blandet sammen af, skal det stå jer frit for at skrive løs i kommentarerne til dette indlæg. Jeg kan sige så meget at både hans mor og far er af ukendt blandet oprindelse. Både jeg og Brian er enige om at racen: “En landstrygerhund” passer rigtig godt på Laban. Han er en super familiehund og er rigtig god til at håndtere mødet med fremmede hunde (som der kommer ret mange af her på stedet). Træningsmæssigt er han meget villig! Ja, faktisk har han kun en “brist”, som vi sagtens kan leve med og det er at han bare SKAL skide på gulvtæpper hvis han kan komme til det (han blev vist ikke vænnet af med det som hvalp). Men da vi ikke har hunde indenfor i vores stuehus (pga. Emilies astma/allergi overfor husdyr med pels) og han altid er under “overvågning”/træning i hallen, kan han stort set ikke komme til at “gøre” på et gulvtæppe her på farmen.

Her er Neko:
Han er blevet gårdens alderspræsident (godt 10 år gammel) og er gået HELT på pension. Han bliver kun taget med på kortere ture, hvor han går med Sebastian. Han har gigt og sprunget et par sener til nogle af tæerne i poterne, men så længe han har det godt og er frisk, så får han lov at nyde livet som pensionist.

Lysa:
Bliver 9 år til april. Er stadig frisk på at løbe agility -for fuld drøn. Gårdens eneste tæve.

Quark:
Min 6½ år gamle border collie, der altid er med på at arbejde. Hans “job” i øjeblikket er at lege/opdrage Laban, da han er den næst-yngste i flokken, men det ser ikke ud til at genere ham (og Neko elsker det, da han så har fred for dem begge imens de knokler). Men det er også ham der står for skud, når jeg løber agility og skal ud og konkurrere her i forårs/sommersæsonen 2009.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Vores hunde og især Laban”

 1. Netti Avatar
  Netti

  >Sikke en lækker blandet landhandel du har 🙂 Din landstryger er da vildt charmerende hihi.

 2. Tanja Avatar
  Tanja

  >Neko er og bliver min favorit 🙂 det skønne udtryk i hans ansigt. Og han er jo Charlies gamle legekammerat og Haggish’s forbillede.

  Er der en ny på vej??? så Brian var blevet medlem af Asarara på Facebook – hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.