>Jeg KAN godt… -endnu :O)

>Ind imellem passer jeg Ole & Karens heste når de er i sommerhus, og idag bød lejligheden sig til at både børnene og jeg kunne få os en ridetur også. Brian tog med og trak rundt med børnene på Brygge (shetlandspony) og jeg fik sadlet Karens dressur-hest op.

Hold da op, den har mange “gear”… nogen er for mig totalt ubekendte… hi hi… Fx. har jeg aldrig før reddet på en hest der tilbyder at gå (rimelig hurtigt) sidelæns ned over banen, -sådan som gangart!!! Wow… fornøjelse! Følte mig pludselig meget “rusten” og nybegynderagtig. Men mine instinkter var dog stadig intakte da den forsøgte at drysse mig af… hæ hæ… det lykkedes IKKE! Næh, næh… og da jeg havde reddet lidt rundt var vi blevet så fortrolige at jeg godt turde give mine børn et lift også.


Jeg forsøgte også at lokke Brian op og få en trækketur, men han betakker sig stadig med den begrundelse at han ikke har haft hesten “fra lille af”… og så er han ovenud overbevist om at de “ikke taler sammen”. Fnisser stadig højt og længe af ham når han fabler om at købe sådan en KÆMPE hest som de har nede i Middelaldercenteret på Falster til deres ridderturneringer. Den har han planer om at få fra føl og så SELV ridde den til, uanset at han ALDRIG har siddet på en hesteryg! *GG*


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>Jeg KAN godt… -endnu :O)”

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Øh det var godt nok en stor mundfuld at starte med hvis han aldrig har siddet på en hest. Tilbyd han en shetlænder i stedet for..den er til at overskue (hm han kan godt nok ikke ride på den).

  2. Berit Bilde Avatar
    Berit Bilde

    >Det er skønt sådan at komme på nakken af en hest en gang imellem. Jeg nyder det også. Jeg måtte sige farvel til min sidste hest i påsken 1995, og siden har det været på lånebasis et par gange om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.