>Jeg er blevet “tagged”

>Marianne, der ejer en kuldbror til Quark har tagged (hedder det det?) mig. Det går ud på at jeg skal gå ind i min billed-fil-mappe på computeren, tage den 5. mappe og derefter det 5. billede, som jeg skal sætte ind her på bloggen og beskrive.
… jeg går i min billedmappe… og finder 5. billede… og finder ud af at der kun er 2 billeder i den mappe??? Hvad gør man så? Går videre i 6. mappe og 3. billede? (sådan gjorde jeg i hvert fald)… og… taaaa daaaaa (fanfare):
Et billede af min lillebror, Jacob, og Sebastian og Elisabeth fra i sommer, hvor vi er på vej rundt om Lyngby(?) Sø (der var lækre is på halvvejen). Jeg ved at de står og kigger på nogle ænder der svømmer helt tæt på den lille bro, for at se om ikke de smider krummer ud til dem.

Jeg sender denne lille leg videre til 5 nye der bliver “tagged”: Hanne, Tommy, Anette, Tina Mette og Sarah. Håber I har lyst at lege med i denne vist-nok-amerikansk-opståede tagging-leg.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Jeg er blevet “tagged””

  1. Netti Avatar
    Netti

    >Lækkert billede. Det kan jeg godt huske at du har vist på blogge tidligere. Jeg er helt sikkert med på at sende legen videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.