>Sundhedsplejerske og boller

>

I formiddags kom sundhedsplejersken forbi, for sidste gang i denne omgang og skulle tjekke op på Elisabeth. Sund og rask pige, der pludrer løs -konstaterede hun. Hvorefter hun kørte sin vej igen.
Dianas blog er der en opskrift på “Skinkeboller med grøntsager” (skrevet d. 20.jan.08), som så lokkende ud, så det er dem jeg har fået bixet sammen på pladen for oven. Smagspanelet kommer hjem senere idag, så må vi se om de vender tommelen op eller ned. Kunne i hvert fald forestille mig at det var en god “gnave”-bolle til 10-frikvarteret på skolen for både Emilie og jeg.
Senere:
Smagspanelet var Uenige. Emilie mente de kunne spises i mangel af bedre. Sebastian og Elisabeth guffede i sig. Brian mener stadig at brød med gulerødder ikke er for mænd (men tog faktisk nogle med på arbejde alligevel) og jeg synes de er lige i øjet til mit 10-frikvarter!

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “>Sundhedsplejerske og boller”

 1. Diana Avatar
  Diana

  >Velbekommen med bollerne, håber at de smager jer 🙂

 2. Stine66 Avatar
  Stine66

  >Hvad sagde smagspanelet ??? For jeg skal ud og handle ind til dem idag, for mine unger syntes de lød dejlige, og kors hvor skal der meget MAD til når de er 14 og 15.
  M.v.h. Stine66

 3. Charlie Avatar
  Charlie

  >HALLO – sig lige til ham manden din at RIGTIGE MÆND spiser grøntsager – se bare på Skipper Skræk !!! OG jeg har ikke glemt dig – jeg har bare ventet på “noget” der skulle komme hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.