>Scrap i Hillerød

>Så prøvede jeg noget nyt igen:
Til Hillerød og møde flere piger med scrap, som deres hobby. Vi sad 7 piger (og en meget lille scrapper på 8 mrd) og hyggede os i lokalerne i Hillerød. Frokosten blev indkøbt i Slotsarkaderne. Tip: Flutes’ene er MEGET store i den sandwich og isbutik der ligger overfor Kvickly. Det kan Rikke (Troll13) bevidne, vi forsøgte os ellers med diverse frokosttallerkner og bestik, men det ville ikke rigtig lykkedes. Hi hi.
Hvad jeg fik lavet på 5 timer??? Ahem… jo altså… jeg prøvede for første gang at farvelægge de stempelaftryk jeg i forvejen havde lavet med sådan nogle akvarel-farveblyanter. Jeg skulle hilse at sige, at det skal man lige øve sig lidt på inden det bliver ligeså flot som det de andre sad med. Se bl.a. Rikkes blog (link herunder).
Et af aftrykkene brugte jeg til et kort, som jeg lavede færdigt. Det må jeg hellere liiiiige finde, så I har lidt at kigge på… her:

Vejledning til, hvordan man laver kortet findes her. (Jeg så ideen til kortet på Diana og Karens blogs). Og tak for lån af 3 dråber “Tattered rose” til Rikke, Troll13.

I øvrigt er
Rikke blevet designer hos Unik Hobby, jeg linker til begge, da jeg så er med i en lille konkurrence med nogle lækre scrap-præmier.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “>Scrap i Hillerød”

 1. Sarah Avatar
  Sarah

  >Hvor hyggeligt med scrapkomsammen. Har overvejet at deltage – men nu efter jeg er flyttet er der lidt langt. (men hvis du kan, kan jeg vel også:O))
  Kortet er super flot – havde tænkt jeg slulle prøve sådan et.
  Hav en god dag

 2. Netti Avatar
  Netti

  >Hvor lyder det til at have været en dejlig dag. Sikke et flot kort du har fået lavet. jeg er helt vild med det. Mere af det :o)

 3. Karina Avatar
  Karina

  >Dejligt drenget kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.