>JuleZOOtur

>Atilla skulle have været her på Hasselgård og undervist i dogdancing, men englænderen blev desværre syg og kom slet ikke til Danmark.
Dagplejen ringede at Elisabeths dagplejemor holdte barn-syg, men da jeg havde fri, besluttede jeg at holde hende hjemme. Hurtigt kom jeg på ideen med at køre i ZOO og så blev Sebastian også afmeldt børnehaven.
Vi havde en skøøøøøn tur med dyrene. Sebastian og Elisabeth klarede godt 3 timer inden de faldt om af træthed.Elisabeth på vandring i det nye elefantanlæg. Det er fodsporene efter en elefantflok der ses i forgrunden, -så vi er på rette vej.Avls-elefant-hannen spiste hø.

Chimpanserne var ude og lege Pingu blev fodret netop som vi kom forbi. Løverne blev beset fra allertætteste hold. Kamelen spiste juletræet…Girafferne var også hjemme, og synes idag at det var for koldt at gå ud, selv om døren var åben.

Vi ledte efter næsehornet, der bor lige om hjørnet, men de(t?) må være løbet bort idag. Vi kunne i hvert fald ikke se det.

Alletiders tur!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “>JuleZOOtur”

 1. Sarah Avatar
  Sarah

  >Tænkte faktisk på at tage en tur i Zoo forleden. Det er så hyggeligt.
  Flotte dekorationer du har lavet.

 2. Netti Avatar
  Netti

  >Sikke da en god idé med en julezoo tur. Dine billeder er skønne og hvad endnu skønner er de to små nisser i forgrunden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.