>Forkølelse, frisør og brødrene

>Elisabeth har været rigtig snottet idag. ALT der kan løbe i ansigtet på hende, -løber! Jeg har bare rigtig ondt af hende og håber ikke hun får tørret så meget snot op i øjnene at hun også redder sig øjenbetændelse.
Alligevel kørte jeg hende til frisør for første gang i hendes liv. Jeg havde lavet en lille aftale med den frisør i Skibby jeg plejer at bruge. Der blev klippet og rettet og jeg er ret godt tilfreds, -så det tror jeg bestemt også hun er.
Her til aften var HHV-konkurrenceholdene forbi og jeg fik løbet nogle dejlige agilityløb med Quark. Jeg og Brian er ikke på samme hold, så vi kunne skifte, sådan at vi begge kom til at træne.
Og så fik jeg lavet et digitalt LO mere. 2. juledag fik jeg taget et rigtig godt billede af min gamle morfar og hans lillebror, som jeg holder rigtig meget af. Begge har fundet nye (øh… ældre) kærester efter deres koners død. Friskt ik’?

På layoutet kan iøvrigt ses min nye font: Min egen håndskrift.
Credits


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “>Forkølelse, frisør og brødrene”

 1. maria Avatar
  maria

  >wow hvor er det flot og sikkent et godt billede :0)

 2. Pialine Avatar
  Pialine

  >God bedring med den lille.
  Hvor er det et godt LO og superflot med din egen håndskrift – jeg må altså snart selv få det gjort :o)
  Knuzzer
  Pialine

 3. Diana Avatar
  Diana

  >AIIIIIIIIIIIIIII, hvor er det fint !!! lækre farver (hehe) og fine skygger. Super flot arbejde Sofie, og så er det bare en fin håndskrift du har !

 4. netti Avatar
  netti

  >Superflot lavet. Det er så lækkert og i dejlige farver og sikke et dejligt billede.
  Hvis du vil se en træt Tempo så mut ind på min blog – hundetræning kan være hårdt og nåe ja så åd han lige 3 bananer han på een eller anden måde fik ned fra køkkenbordet da hanvar alene hjemme?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.