Stadig smerter og kontakt til instruktør på showhold

Øv altså… det vil bare ingen “ende” tage. Har haft fat i vagtlægen igen (det er jo weekend) og nu er dosis sat op (= flere piller), for jeg har bare ondt, ondt, ondt 5-8 timer i træk. Lige nu her til aften går det fint, så jeg har ikke taget “noget” siden kl. 9.30 i formiddags… men det er en stakket frist indtil næste gang jeg skal… øv altså… så jeg skal tage dobbelt dosis morfinpiller og kombinere med nogle af de andre, så må vi se om det virker!

… og så til det lidt sjovere:
Her i eftermiddag lå jeg igen og overvejede musik til et HTM-nummer med Quark og et tilbagevendende nummer er funk-nummer jeg engang lavede show-holdsgymnastik til, for… uha… næsten 15 år siden. Sjovt at jeg stadig kan huske netop det nummer. Men hvad gør man så for at finde netop DET nummer, når man ikke aner mere end at det lyder godt og er funk?
Jo så slår man sin gamle instruktør Lene Kobbernagel op på internettets gule sider, ringer til hende… og efter en pudsig sludder, hvor jeg fortæller hende om mit ærinde, siger hun: Ja, men det ved jeg da godt, hvad er for et nummer, det har jeg lige her og det hedder: Cantaloop og er med US3. (Kan man ikke uploade nummeret i mp3 format her i bloggen?)
Hun grinede af mig, og sagde at hun syntes det var lidt sjovt at blive ringet op så mange år efter med sådan et spørgsmål… og hun grinede endnu mere, da jeg fortalte hende hvad jeg skulle bruge musikken til. Hun sagde i øvrigt at jeg skulle hilse alle omkring mig, som jeg stadig havde kontakt til fra show-holdet. Fnis!
Hvis man googler Lene Kobbernagel kan man i øvrigt se at hun stadig har med teater at gøre. I stor stil! Hun lød også glad og var blevet mor. Boede i øvrigt stadig det samme sted på Vesterbro som dengang. Sjovt!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.