>Brian er fyret/fritstillet

>Ja, der sker altså så meget her for tiden, så jeg kan da se, at jeg mangler en af de store nyheder her i min blog.
Tirsdag d. 13. nov. (den dag med valget og Jacobs 30 års fødselsdag) valgte Norisol at fritstille Brian.

… men bare rolig, Brian er IKKE ked af det. Jeg har MEGET LÆNGE gået og hørt på… dit og dat og dut… især efter strukturomlægningerne lige inden nytår 2007. Hans nye chef og ham har aldrig haft kemi sammen og arbejdsopgaverne og planlægningen af dem (han var projektleder med speciale i teknisk-lyd-isolering) kunne man aldrig forudsige. Den ene dag skulle han rydde kalenderen og de aftaler at han nu KUN skal koncentrere sig om dette eller hint, hvorpå han ringes op et par dage efter og får totalt modsat besked.

Så nu er han fritstillet, fyringsgrunden i følge papiret er: “manglende ordretilgang i lydsigmentet”… (hvilket er en lodret løgn, som Brian kan bevise og derfor kører en “sag” gennem fagforeningen Lederne med -så må vi se hvad det bringer)… men altså foreløbig er han blevet fritstillet med fuld løn til og med 30. april 2008. Og han må selvfølgelig ikke tage job i konkurrende virksomheder indtil da.

Herhjemme har det været ikke mindre end PERFEKT. Brian har haft tid til at få de sidste ting gjort færdig i hallen til dagens store kursus… og nu har han planer om at fortsætte renoveringen af gården, samt finde ud af, hvad han nu har lyst til. Måske starte egen virksomhed (konsulentarbejde med speciale i lydisolering), måske drømmen med hundene?, måske finde det job med en kombination af undervisning og salg indenfor brandvæsnet som han gerne vil ha’, eller måske noget helt andet.
Indtil videre må man sige han har fået laaaaaang juleferie og tid til at tænke over hvad han nu vil.
… ikke dårligt. :O)


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “>Brian er fyret/fritstillet”

  1. netti Avatar
    netti

    >Det er ikke tit man kan sige tillykke ked fritstillelsen men det lyder som om han var glad for at komme væk. Nogle gange kan det være et positivt spark til noget man virkelig gerne vil lave.
    Held og lykke med at han finde på hvad han allermest har lyst til,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.