#sit2014 DAG 1

SIT = SkoleIntra Træf

Afsted til Kolding, hvor Comwell Hotels (kæmpe konferencecenter) tog imod over 500 IT-undervisere i folkeskolen. Vi er tre afsted (LLB, AST og jeg) og kan derfor sprede os lidt til alle de parallelle foredrag der kører.

Alle er til fællesforedrag her fra “morgenstunden” kl. 10-12, om de nye visioner fra ITsLearning i SkoleIntra og “Nye Fælles Mål – pædagogoik i en reformtid“.

Der er mange IT-udstillere/udviklere repræsenteret med hver deres stand. AST har travlt og allerede i første pause skaffede hun os et prøveabonnement på Grammatip.com.

Frokostpausen blev tilbragt i behageligt selskab med en studiekammerat/klassekammerat fra grundforløbet fra Frederiksberg Sem. Her stødte jeg også ind i endnu en studiekammerat fra mit musikhold, som jeg udvekslede tlfnr med, så vi kan mødes senere.

Kl. 13-13.40 tog jeg i Flipperiet med LLB. Charmerende fyre, der fyrede den af… dog ikke så sexet som standholderen på EasyIQ (citat fra LLB).

Kl. 14-14.40: ITsLearning – videndeling og samarbejde i praksis. Desværre er ITsLearning’s platform til videndeling noget man “tilkøber”. Tror ikke det har Fr.Sund kommunes store interesse. Supplement til SkoleIntra (platformen integreres i SkoleIntra, hvis man tilkøber pakken).

Kl. 15-16: Skoletube og skoleblogs. Engageret oplæg om det sidste nye på platformene af Marcus og Uffe.

 


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.