Påsketur i Boserup Skov

I dag havde jeg aftalt at mødes med Tanja og Mogens med “fuld” påske-frokost-oppakning på en af parkeringspladserne ved Boserup Skov. Elisabeths forstuvede ben klarede turen frem til den vest-vendte grillplads fint (vi havde trækvognen med “just in case”).

På grill-pladsen blev der tændt op i de medbragte grill-kul, og herefter begyndte vi at kokkerere på vores Trangia-sæt. Tanja forsøgte sig med at varme pølsebrød på toast-risteren.

Pølsebrød er ikke helt høje nok til at udnytte toasteren 100%, men det gik.
Pølsebrød er ikke helt høje nok til at udnytte toasteren 100%, men det gik.
Hotdogs - en ristet med det hele.
Hotdogs – en ristet med det hele.

Og imens var jeg i gang med en gourmet-middag med udgangspunkt i “Nr. 77 Kim’s Karbunarator” (fra bogen “De 100 bedste trangia opskrifter”).

Bacon steges
Bacon steges
Færdig pastaret i Mogens "tallerken" (en af trangia-gryderne).
Færdig pastaret i Mogens “tallerken” (en af trangia-gryderne).
5777_10151460962856598_240451323_n
Mogens nyder maden og en kold øl.
8411_10151460962841598_658750865_n-001
Gourmet i det fri. Jeg nyder det!
2013-03-032
… og børnene nyder det.

Alt blev spist (hundene hjalp kun en lille smule) og herefter gik vi over til at tilberede desserten: Karamelliserede skumfiduser og jordbær.

2013-03-035
Dessertfremstilling. Vi modificerede snobrødspindene en smule…
8191_10151460963081598_1997759931_n
… vi forlængede med ståltråd og tynde grillspyd. Det virkede fint til skumfiduser og jordbær. 

580354_10151460963006598_1087006979_n-001
Desserten spises direkte af pinden og smager herligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *