Debut med Ego i Rally Øvet

Hvalsø Hundevenner lagde i dag areal og faciliteter til DGIs Midt- og Vestsjællands Påskestævne 2013, hvor man som medlem af en DGI-klub kunne tilmelde sig i Rally og/eller Fører-Hund (lydighedsprogrammerne i DGI).

Jeg nuppede min debut med Ego i Rally Øvet (RØ) klassen, hvor der er flere (og sværere) skilte end i RB og hvor banen skal gennemføres uden line på hunden (=dejligt at slippe af med den, hvis du spørger mig). Lene Nielsen var dommer, og Ego klarede banen med 100 point i behold da vi nåede mål. Vi vandt klassen og jeg er (endnu engang) glad og stolt af min Ego.

Videoen er filmet af Tanja (tusind tak) og selv om Lene (dommer) ikke valgte at trække nogen point viser videoen, at der stadig er træningsarbejde i, at Ego skal holde kontakten i længere og længere tid uden ros og godbidder (flere gange snuser han ganske kortvarigt til jorden – og det skal trænes væk). Men ellers en glad og logrende hund igennem banen.

[embedplusvideo height=”486″ width=”612″ standard=”http://www.youtube.com/v/L0Pg7ahUrCs?fs=1″ vars=”ytid=L0Pg7ahUrCs&width=612&height=486&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7953″ /]
Præmie, dommerseddel og diplom
Præmie, dommerseddel og diplom

Hjemme igen var der dømt sofa- og filmhygge, da “De døde poeters klub” blev sendt i eftermiddagstimerne. Herlig film! Carpe Diem!

Jeg fryser om tæerne (det er en kold påskeferie, med snevejr igen i dag), så hundene har også frakker på.
Jeg fryser om tæerne (det er en kold påskeferie, med snevejr igen i dag), så hundene har også frakker på.

Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.